spaceshipE, vidiš, ovo tamo s lampicama, ta konzerva, da, baš ta s lampama i malim prozorima. Tu ćemo da uđemo i idemo pravo na Mesec.

Da li je sigurno? Pa, sad, ništa nije sigurno, osim jednog, da je avantura – jeste!

Kakva je plata? Ček malo prijatelju da se vratimo mi nazad na Zemlju, u komadu. Zovem te u avanturu, biće para, ali ne idemo zbog para gore. Idemo tamo jer je to vrhunska avantura. Neponovljiva.

Želiš da budeš deo ove avanture ili ćeš i dalje da mastiljariš u kancelariji i budeš tako ubledeo kao vampir? Želiš? E, onda mi se javi.

Ček, kako “šta je tačno u pitanju”? Avantura čoveče… Nisi ti za ovo ako me to pitaš, idi kući.

Ok, ok, evo par detalja. Možda znaš, ja sam jedan od autora reklamne mreže Adbuka. Tražimo nove ljude. Ne, ne tražimo one koje ćemo izdržavati, jer ih nismo ni rađali. Nek te izdržavaju mama i tata ili država. Mi stvaramo. I tražimo one koji umeju da stvore vrednost.

A šta ćemo raditi?

Pravićemo nove stvari, drugačije. Za Internet, za mobilne, za zajednicu. Ne samo za online zajednicu.  Obožavamo tehnologiju i uključivaćemo je u sve što radimo. I u šporet ako ima smisla.

Želimo da stvaramo neobične i nove stvari.

Mobilni telefoni su prekomplikovani.  Aplikacije, instalacije, prijavljivanje, užas. Može to i jednostavnije.

Email je smaračina. Posle mesec dana imaš haos u inboksu, osim ako si kompulsivno-opsesivna osoba ili fantastično dobro organizovana.

Ljudi imaju snove, a ne smeju da ih ostvare. Želimo da im pomognemo u tome.

Znanje je svuda oko nas. Ali problem je naći ga. Želimo ga učiniti dostupnijim.

Tehnologija obogaćuje život ljudi. To nije samo Fejsbuk. Pomaže bolesnima, pomaže radoznalima. Želimo biti deo toga.

Želimo stvarati dobre stvari za bolji svet. I želimo ljude koji strastveno žude za prilikom da budu deo tog procesa.

I, dosta priče, ako si “za”, hajde javi se.  Napiši nam šta znaš, šta možeš, šta želiš, kakvi su tvoji snovi. Piši koliko smatraš da treba da bi nas ubedio. Video si, nema mnogo mesta u onoj konzervi s prozorčićima i lampicama. Piši koliko treba, tu nema ograničenja – slobodno piši.

No Fields Found.