Sasa Jovanovic

Biznis, tehnologija i sport

Na početku…

nofear3k.jpgNaizgled obične stvari uvek su najteže. Iako je ispod mojih prstiju izaslo preko dve stotine web sajtova, napraviti svoj sajt pokazalo se kao najteži zadatak. Na posletku, uvek se desi da se pojavi neko dovoljno smeo da se začudi i to glasno kaže i inspiriše te time da uradiš i ono od čega bežiš.

Tehnologija je divna stvar: ovo je prilika da saznate više o meni a da ne moramo popiti ni kafu. Naravno, kafa ima svojih draži ali ima i blog 😉
Još više možete saznati od onih koji obožavaju ogovarati, a ja ću ovde ipak sam sebe malo hvaliti, malo kuditi, malo filosofirati tek da popunim prostor i kažem šta imam. Belina strane me je oduvek izazivala, pa sam olovkom još od malena težio da joj dam smisao, kao što sam obožavao da po prvom snegu gazim i gledam tragove za sobom.

Oni koji su ovde došli sa namerom da procene moje profesionalne sposobnosti upućujem da se zadrže na protfolio stranama.

Za one koji se pitaju šta traži ovde japanski ideogram Osore Nai biće ipak najbolje da se prokrstare celim blogom da bi me shvatili.

2 Comments

 1. Slučajno nabasah na ovu stranicu tražeći Šerbedžijinu 'Prijatelj me, kaže, ne poznaje..' i sate provedoh ovde… Oduševljena sam!

  • sjovanovicblog

   December 23, 2010 at 7:07 pm

   Hvala Marijana,

   Nastavite čitati ovaj blog. Biće još interesantnih stvari.

   Saša Jovanović

© 2018 Sasa Jovanovic

Theme by Anders NorenUp ↑